Jij bent eigenaar

Financial Lease is een leasevorm, die je kunt zien als een koop op afbetaling. Je kunt het vergelijken met een hypotheek. Niet de woning maar het voertuig is nu onderpand van de financiering. De maandtermijn is volledig af te stemmen op jouw wensen. 

Bij Financial Lease ben je tijdens het contract economisch eigenaar van de auto. Dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Ook zaken als pechhulp en vervangend vervoer moet je wel zelf regelen.

Nadat de laatste termijn aan de bank is voldaan, gaat het juridisch eigendom van de bank over naar jou en ben je dus volledig eigenaar van de auto.

Nieuw en occasion

Bij Financial Lease is het ook mogelijk om een (jong) gebruikte auto te financieren. Nieuw of occasion, de keuze is dan aan jou.

Vergeleken met Operational Lease is het maandbedrag bij Financial Lease lager. Maar dat komt doordat je veel zaken zelf nog moet regelen en apart betalen. Daarom is het belangrijk om met jouw persoonlijke Bouwcenter Lease Adviseur beide vormen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je echt zorgeloos de weg op, kies dan voor Operational Lease.

Een bedrijfswagen zonder grote investering

Financial Lease is de ideale leasevorm voor jou als je een personen- of bedrijfsauto wilt aanschaffen met behoud van je liquide mogelijkheden binnen je bedrijf. Vooraf doe je weliswaar een aanbetaling ter hoogte van BTW-bedrag van het voertuig, maar dit is in zijn geheel terug te vorderen.

Zo behoud je de maximale ruimte om te investeren in je onderneming. 

antwoord binnen 24 uur
soepele acceptatie
ook voor ZZP-ers en starters
Bouwcenter kwaliteit