All Inclusive

Bij Full Operational Lease staat één belangrijk uitgangspunt centraal, het compleet ontzorgen van jou als drukke ondernemer. Alle zaken die een rol spelen bij het gebruik van een bedrijfsauto worden door ons en de leasemaatschappij uit handen genomen. Er wordt maandelijks één bedrag afgeschreven voor een zogenaamd ‘all inclusive’ pakket.

Dat bestaat uit:

  • Afschrijving
  • Verzekering plus inzittendenverzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud
  • Reparaties en banden
  • Gelijkwaardig vervangend vervoer bij onderhoud- en schadewerkzaamheden
  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland

Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. 

Altijd vervoer

Voor veel ondernemers is het van essentieel belang om elke dag te kunnen beschikken over een bedrijfsauto. Pech komt altijd onverwacht én ongelegen! Bij Full Operational Lease is gelijkwaardig vervangend vervoer en 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland inbegrepen.

Want als ondernemer zijn je uren kostbaar en wil je nooit stil komen te staan.

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Full Operational Lease is voornamelijk gericht op nieuwe auto’s. Een nieuwe auto is voordeliger dan het Operational Leasen van een occasion. Dit heeft vooral te maken met het onderhoud tijdens de looptijd van het contract en de restwaarde van de auto aan het einde van het contract.

Een nieuwe auto en geen onvoorziene uitgaven, daarom stappen steeds meer ondernemers over op deze leasevorm.  

Een vast maandbedrag

De maandtermijn wordt bij Full Operational Lease gebaseerd op een vooraf afgesproken aantal kilometers. Wij begrijpen dat het voor jou als ondernemer lastig is om exact in te schatten hoeveel kilometers je daadwerkelijk gaat rijden in een jaar. Daarom bieden wij flexibiliteit om de kilometrage tijdens het contract aan te passen.

Aan het einde van het leasecontract heb je altijd een eerste optie tot koop. Dit is geen verplichting. Is de auto minder waard, dan de restwaarde die de leasemaatschappij bij aanvang heeft ingeschat, dan is het risico niet voor jou maar voor de leasemaatschappij.

Dit is wat je wilt: zekerheid en flexibiliteit

antwoord binnen 24 uur
soepele acceptatie
ook voor ZZP-ers en starters
Bouwcenter kwaliteit