Bouwcenter Lease, een initiatief van Bouwcenter en Lease.Auto

Bouwcenter Lease maakt gebruik van de kennis, deskundigheid en ervaring van Lease.Auto. Hierdoor is het mogelijk om als onafhankelijke automotive specialist alle banken en leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Op basis van specifieke kenmerken, die per merk, model en bedrijfssituatie kunnen verschillen, kiezen wij samen de leasemaatschappij die het best bij jou past.

Dankzij aparte kortingsafspraken en een actueel inzicht in de voorraden bij importeurs en grote dealers, kunnen wij voor jou het gewenste voertuig tegen het scherpste tarief inkopen en uiterst snel leveren.

Partner in Business

Met Bouwcenter Lease heb je een partner in business, waarbij jij samen met je adviseur bepaalt welke mobiliteitsoplossing het beste aansluit op jouw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie en past bij het doel waarvoor het voertuig wordt ingezet.

Gedurende de gehele looptijd van de lease- of financieringsovereenkomst is deze adviseur jouw persoonlijke assistent. Of het nu om één auto gaat, of jouw gehele wagenparkbeheer.

Via zijn mobiele nummer is hij 24 uur per dag, 7 dagen in de week , voor jou bereikbaar.

Bouwcenter Lease combineert de kwaliteit van Bouwcenter met het vakmanschap van meer dan 20 gecertificeerde adviseurs en het grootste automotive netwerk van Nederland

antwoord binnen 24 uur
soepele acceptatie
ook voor ZZP-ers en starters
Bouwcenter kwaliteit